Hij heeft in het totaal 15 katten – het interieur van zijn kattenhuis is gewoon fantastisch

0
557

Vanaf de buitenkant van dit huis in Californië kun je niet zien dat er binnen maar liefst 15 katten wonen. Maar dat is nog eens het meest verrassende deel van dit verhaal. In deze video kun je zien hoe de eigenaren hun huis volledig hebben omgebouwd voor hun katten, en de manier waarop ze dit hebben gedaan is echt geweldig!

Het project begon toen Peter Cohen het huis in het noorden van Santa Barbara kocht. Tot zijn verbazing bleken er twee dakloze katten in het huis te wonen. En toen besloot hij dat hij dan maar goed voor ze zou zorgen. Tragisch genoeg werd één van de katten direct aangereden door een auto, en sindsdien heeft Peter besloten om zijn katten binnenshuis te houden. Omdat hij bang was dat het binnen saai zou zijn voor een kat alleen, is hij aan een grote verbouwing begonnen.

Hij verbouwde zijn huis compleet om het af te stemmen op het leven van zijn katten, en dit bleek geen gemakkelijke opgave. Gelukkig had Peter een eigen bouwbedrijf, zodat hij de beste vakmensen kon inschakelen. Het huis werd uiteindelijk omgetoverd tot een waar kattenparadijs met steegjes, tunnels, trappen, hoge balken en platforms. Toen haalde Peter steeds meer katten uit het dierenasiel, zodat zijn eenzame kat uiteindelijk flink wat gezelschap kreeg.

Dit waren vaak katten die een trauma hadden meegemaakt of katten waarvan de eigenaren hen niet meer wilden, en heeft hij in het totaal 15 katten.

De wijze waarop Peter zijn huis heeft aangepast aan zijn huisgenoten is heel bijzonder en smaakvol. En na het zien van de video, zijn we ervan overtuigd dat de katten veel plezier hebben!

DELEN