Deze 18-jarige heeft zijn hele leven gestotterd, maar wanneer hij begint te zingen? WAT een stemgeluid!

0
369

De 18-jarige Harrison Craig uit Melbourne, Australie, heeft gestotterd al sinds hij zijn eerste woordje zei. Verbazingwekkend genoeg, tot dat hij begint met zingen, dan lijkt het alsof hij nooit gestotterd heeft! Hij probeerde zijn droom waar te maken door mee te doen aan: Australie “The Voice”

zang1

Ondanks dat zijn moeder en broertje nerveus toekijken wanneer hij het podium opkomt, hebben ze daar eigenlijk weinig reden toe. De 18-jarige Harrison blaast de jury omver met zijn prachtige prestatie!

18-jarige Harrison Craig uit Melbourne, Australië, ooit stotterde omdat hij kon praten. Maar als hij zingt, de woorden verbazingwekkend komen uitgieten. Hij testte hij zijn grote droom om zanger op Australië’s “The Voice”.

Prachtig om al die emoties te zien, ook als zijn jongere broertje zijn tranen niet meer kan bedwingen. Ik hield het bijna niet droog.. Prachtig!

DELEN