Knappe bruidegom begint alleen te dansen. Het publiek ontploft als de bruid in een andere jurk verschijnt.

0
1604

We zijn allemaal wel eens te gast geweest op bruiloften waar we getuige waren van de klassieke openingsdans – maar dit koppel tilt een en ander tot op een ander niveau! In plaats van gewoon voor een klassieke dans te kiezen, besloot dit stel om ook van garderobe te veranderen en in cowboylaarzen getooid geven ze op “Footloose” het beste van zichzelf.

Nu verovert hun tweede dans het internet als een storm en als je het gezien hebt, begrijp je meteen waarom.

Na een snelle kledijwissel verscheen de bruidegom opnieuw op het podium en kreeg het publiek op zijn hand met enkele snelle danspasjes! Dan verscheen de bruidegom en ging het stel samen aan het dansen.

Dit optreden zal het publiek niet snel vergeten! Aan de manier waarop dit koppel over de dansvloer beweegt te zien, straalt dit stel een onevenaarbare chemie uit.

Het publiek was compleet verbluft door hun optreden. Bekijk hun verbluffende dans hieronder en DEEL dit met je vrienden!

Bron en afbeeldingen: ShareTap

DELEN