De auto van de moeder met vier kinderen valt uit in een donker straatje. Als HIJ aan het raampje klopt, weet ze niet wat haar de volgende ochtend te wachten staat.

0
1287

Tawny Nelson uit de Amerikaanse staat Wyoming is sinds kort alleenstaande moeder van drie dochters van negen, vijf en twee, en heeft ook nog een baby van zes maanden oud. Als ze ’s avonds nog snel enkele boodschappen wil doen, valt haar auto in een donker straatje en in de gietende regen in panne. Maar dan krijgt de moeder hulp uit onverwachte hoek, waarover ze verslag doet op Facebook:

auto1

“De batterij was dood. Ik had geen ontvangst met mijn mobieltje. Ik heb geen familie die me kan helpen. De volgende 2 uur vroeg ik aan minstens 20 mensen of ze me met startkabels konden helpen. Ze negeerden me volkomen. Ze zeiden gewoon nee. Of ze deden gewoon alsof en hadden blijkbaar geen zin om me te helpen.
Mijn vijfjarige had een aanval, mijn baby begon te krijsen, mijn tweejarige huilde omdat ze honger had en mijn oudste probeerde te helpen. Ikzelf huilde ook de tranen uit mijn ogen en ik voelde me de slechtste moeder allertijden. Dan klopte hij op het raampje. Een oudere man van ongeveer 70 jaar met een wandelstok en een mank been. Hij reikte me water aan en iets om te eten en zei: “Eet iets. Ik heb al een takelwagen gebeld en mijn vrouw komt dadelijk aangereden om jullie naar huis te brengen.” En zo was het ook.

auto2

De volgende ochtend keerde man terug naar mijn huis en had een mecanicien bij om mijn batterij te vervangen. Toen ik de mecanicien vroeg hoeveel ik hem verschuldigd was, lachte hij en zei: “De oude man heeft alles al betaald.” En het enige wat de oude man verlangde, was dat ik nooit zou opgeven en gewoon verder een fantastische moeder zou blijven zijn.

Ik heb in mijn leven nog nooit zoveel geweend. Het was echt zo vreselijk die avond en die man hielp ons gewoon zonder ook maar iets van ons af te weten. Ik hoop dat ik op een dag hetzelfde kan doen voor iemand.”

Het vriendelijke gebaar van deze man heeft de vrouw en moeder terug een beetje hoop gegeven in de mensheid. Wat mooi dat er toch nog zulke mensen bestaan.
DEEL dit hartverwarmende verhaal met je vrienden op Facebook!

DELEN