Vrouw doet samen met haar vogel mee aan een talentenjacht – haar auditie verbaast iedereen!

0
474

De dierenwereld is erg fascinerend en blijft ons keer op keer maar weer verbazen. Zoveel schoons en interessants om te ontdekken en de onderstaande video is daar een goed voorbeeld van! In de video zien we een amazone papegaai.

Amazonepapegaaien zijn de papegaaiensoorten van het geslacht Amazona. De vogels zijn middelgroot, overwegend groen gekleurd met vaak enkele blauwe en gele kleuraccenten op de kop en een korte staart. Ze hebben duidelijk zichtbare naakte neusgaten en een relatief grote snavel. Mannetjes en vrouwtjes zien er op het eerste gezicht hetzelfde uit, al is de man vaak steviger gebouwd, schrijft Wikipedia

De vogels kunnen erg tam worden maar hebben een redelijk fel karakter. Ze worden als goede praters beschouwd. Het is echter belangrijk om te weten dat deze intelligente vogels het beste geen mensen maar soortgenoten als gezelschap hebben. Het houden van deze dieren kan dus het beste in paarverband in volières en niet als eenzaam huiskamerdier.

Dat de vogels als goede praters worden beschouwd, blijkt wel uit de onderstaande video. De papegaai kan namelijk een heel nummer onthouden en deze vervolgens voor het publiek zingen. Wat een talent!

Bekijk het zelf in de onderstaande video. Als je het een toffe video vindt, vergeet dan niet het artikel te delen met je vrienden en familie op Facebook!

DELEN