Twee Jongens Liepen Naar Deze Vrouw Toe En Maakte Haar Aan Het Huilen. De Reden Waarom Heeft Me Diep Ontroerd.

0
824

Wanneer de feestdagen weer zijn aangebroken voelen veel mensen zich verplicht om iets goeds te doen voor andere mensen. Er worden donaties gemaakt, levens veranderd, cadeautjes gegeven en glimlachen gecreëerd. Helaas is dit alles maar tijdelijk. Twee jongens genaamd Dean en Taylor brachten daar verandering in. De twee jongens gingen de staten van Londen op en besloten om iets terug te doen voor de stad die al zoveel voor hun heeft gedaan. Dean en Taylor kwamen zes families op het spoor en besloten ze geld te geven om hun kerstfeest wat leuker en makkelijker te maken, want de families hebben het al niet breed.

jongens-maakte-haar-aan-het-huilen

Maar hier stopt het niet. Dit experiment is bedoeld om mensen te inspireren om ook terug te geven aan anderen. Het maakt niet uit wat of hoeveel je geeft. “You don’t pay love back; you pay it forward.” De feestdagen mogen dan wel bijna voorbij zijn, maar er zitten nog steeds 365 dagen in een jaar om iets terug te doen voor anderen. Vergeet niet om dit te delen met vrienden en familie om hun te inspireren hetzelfde te doen.

DELEN