Oma is boos op winkel – kleindochter in hoge nood mag niet naar toilet omdat ze 15 cent te kort komen.

0
1220

Trien van Putten uit Leiderdorp ging afgelopen vrijdag met haar kleindochter vanuit Leiden naar Gouda om daar een gezellig dagje door te brengen, bericht het AD.

Omdat het weer een beetje tegenviel zijn ze de lokale Hema binnen gegaan en daar een regenjasje en passende regenlaarsjes gekocht. Om het bezoek af te sluiten hebben ze ook nog een broodje gegeten.

Facebook / Trien van Putten
Facebook / Trien van Putten

Voordat ze de winkel zouden verlaten moest haar kleindochter nog even naar de WC. De winkel vraagt 50 cent om naar het toilet te gaan. Trien had geen contact geld op zal, maar vond na goed zoeken toch nog 35 cent. Helaas was dit niet voldoende voor de toiletjuffrouw.

“Krijg ik als antwoord dat ik verderop ook kan pinnen. Kind plast bijna in haar broek, dit kan toch niet waar zijn dat je bijna 50 euro uit geeft voor een kind en dat ze dan niet eens even mag plassen voor 35 cent. Ik was echt zo boos en mijn kleindochter van 5 zegt dan: Oma het geeft niet ik hou het wel op. Ik kon wel huilen.”, schrijft Trien op de Facebookpagina van de HEMA.

Trien hoopt dat kleine kinderen in het vervolg gewoon wel naar de WC kunnen bij de winkel.

Het AD geeft aan dat het webcareteam van HEMA uitlegt dat er geld wordt gevraagd bij een toiletbezoek omdat de toiletten worden uitbesteed. Het voorval wordt intern besproken en de winkel zal een kleinigheidje naar Trien sturen ‘om het goed te maken’, aldus het AD.

Wat vindt jij hiervan? Laat ons jouw mening weten en deel het bericht met vrienden en familie.

DELEN