Wat Deze Man Aantrof Toen Hij Dit Tankstation Binnenliep Zal Je Verbazen. Wie Had Dit Gedacht?!

0
603

Openbare toiletten zijn de nachtmerrie van veel mensen. Niks is smeriger dan zo’n bacterierijk toilet in een klein en smerig tankstation hokje langs de snelweg. Ik hou nog liever mijn behoefte een paar uur lang binnen dan dat ik uitstap om naar zo’n toilet te gaan. Bah! Daar moet toch een oplossing voor zijn? Misschien heeft dit tankstation in de Filipijnen daar de perfecte oplossing voor gevonden. Want wat deze man aantrof toen hij daar naar binnen liep heeft ons allemaal verbaasd. Je zou hier bijna naartoe rijden puur om dit toilet te aanschouwen. Werkelijk waar, hier zou ik niet alleen willen stoppen omdat ik zo nodig moet, ik zou hier best een paar weken in kunnen wonen!

tankstation

Oké, misschien is dat een beetje overdreven, maar zo’n (schoon) openbaar toilet kom je niet vaak tegen. Een voorbeeld voor veel andere tankstations. Deze mensen laten zien dat openbare toiletten wél schoon kunnen zijn. Het is niet te hopen dat dit een toeristische trekpleister wordt, want dan kunnen deze toiletten aardig verstopt raken en dan is de pret er snel af. Deel dit als je vindt dat we in Nederland ook zulke tankstations moeten hebben. Want zeg nou zelf, wie wil dit nou niet?!

DELEN