Deze grootmoeder had zin in een nieuwe look – zie dan haar geweldige transformatie

0
680

Geen vrouw wil ooit ouder worden, dit is ook het geval voor deze grootmoeder genaamd Paige. Ze voelde dat ze er ouder uitzag dan ze zich voelde.

Paige werd toen genomineerd voor een makeover in het talkprogramma Rachael Ray. Ze kregen de opdracht om haar jongere binnenkant ook in haar uiterlijk te laten zien. Paige vond namelijk dat haar uiterlijk niet weerspiegelde hoe jong ze zich voelde.

Met de hulp van de kapper en stylist Kyan Douglas kreeg ze nu een complete transformatie. En je kunt zien dat het publiek onder de indruk is. De vriendin van Paige springt uit haar stoel om Paige te gaan feliciteren, eens ze haar op het podium ziet verschijnen.

De transformatie is fenomenaal!

Je kunt meteen zien dat Paige een hoop zelfvertrouwen heeft opgedaan met haar makeover.

Wauw – dit is het enige wat we kunnen zeggen! Wat vinden jullie van haar nieuwe look? Laat maar weten in de comments!

DELEN