Deze vader heeft één simpele regel voor het daten van zijn dochters – zij stellen de regels op!

0
251

Jeff Warren Welch is vader en dichter. Hij heeft vijf dochters en één simpele regel voor wie op een date wil gaan met een van zijn dochters. De regel is: zij maken de regels!

In een post op zijn Facebook pagina schrijft Jeff dat hij geen prinsesjes opvoedt. Zijn dochters maken hun eigen regels. Hij wil zijn dochters niet opvoeden zodat ze afhankelijk zijn van een akelig bezittelijke vader. En als je geen respect toont voor zijn dochters, zijn ze zelf perfect in staat om je terug op je plaats te zetten.

Facebook / J. Warren Welch
Facebook / J. Warren Welch

De post van Jeff is inmiddels door vele mensen wereldwijd gelezen en de overweldigende meerderheid van de reacties zijn uitermate positief. In een interview met Redbook geeft Jeff aan vaak over feminisme te schrijven en dat hij uiteindelijk wil dat zijn dochters gelukkig zijn.

“Ik wil niet dat mijn dochters opgroeien als het soort vrouw dat denkt dat ze een man nodig hebben, of de goedkeuring van een man, om een bevredigend leven te leiden of om belangrijke beslissingen zelf te nemen.”, vertelt Jeff aan Redbook.

Facebook / J. Warren Welch
Facebook / J. Warren Welch

Voor een vader is het niet makkelijk om voor te stellen dat je dochters gaan daten. De wereld kan een gevaarlijke plaats zijn. Het is niet meer dan normaal om je kinderen te willen beschermen. Maar, zoals Jeff aangeeft, hij vertrouwd zijn dochters meer dan genoeg om ze de verantwoordelijkheid te geven voor hun beslissingen.

DELEN