Hij Spuit Afwasmiddel In Het Toilet. Het Resultaat? Dit Verandert Alles!

0
1917

Je wc spoelt niet door, het water komt omhoog… wc verstopt! Een vervelend en vies probleem dat snel verholpen moet worden. Daarom hebben wij deze briljante tip voor je gevonden waarbij je geen ontstopper nodig hebt!

Een verstopte wc zou je direct moeten aanpakken, voordat de pot overstroomt. Er zijn tal van manieren om een toilet te ontstoppen. Vaak gaat dit gepaard met huishoudelijke producten die gevaarlijk en vervuilend zijn voor het milieu. Deze truc zorgt er echter niet alleen voor dat je jouw toilet kan ontstoppen, maar als je dit op regelmatige basis doet voorkom je grotendeels ook de verstoppingen in je toilet. Alles wat je nodig hebt is afwasmiddel en heet water. Het water moet heet zijn maar niet kokend heet, om het porselein van de pot niet te beschadigen.

wc verstopt oplossing ontstoppen

Zo ga je te werk: spuit wat afwasmiddel in het toilet. Zoals je zult zien zal het afwasmiddel naar beneden glijden. Om te zorgen dat deze truc optimaal werkt is het handig om dit proces ongeveer 20 minuten onaangetast zijn werk te laten doen. Vul het toilet tot aan de rand met heet water. Langzaam zal het water zijn weg vinden rondom de ontstopping en zal het water langzaam zakken waarna je wc volledig is ontstopt! Bekijk hieronder hoe je dit precies doet. Vond je dit een nuttige tip, vergeet het dan niet te delen met je vrienden op Facebook!

DELEN