Papa Kust Mama, Maar Hoe Deze Baby Daarop Reageert? Hilarisch!

0
696

Ik heb een zwak voor baby’s. Wij allemaal wel een beetje, denk ik. Bijna alles wat ze doen en hoe ze de wereld ontdekken op hun eigen manier is fascinerend om te zien. Of het nou de eerste keer is dat ze kruipen, dansen of lachen, het blijft leuk om te zien hoe ze deze ‘mijlpalen’ bereiken. Hoe ze kunnen reageren op de wereld om hun heen is vaak hilarisch om te zien. In de volgende video is te zien hoe jaloers deze peuter wordt wanneer hij ziet dat papa zijn moeder een zoen geeft. Het geeft de mooiste reactie ooit! Elke keer als de vader zijn moeder een kus geeft, gaat deze baby voor een knuffel.

baby

Dit gaat meerdere malen heen en weer. De baby is in volle ‘competitie modus’ met papa en het is te schattig om niet te bekijken. Het is net alsof hij zegt, “Hey, vergeet mij niet!” Dit gedrag is normaal voor jonge kinderen. De positieve kant van deze jaloezie is dat ze precies weten wie je bent en dat ze je aandacht willen. Dit helpt bij het opbouwen van een hechte band met je kindje. De baby in het onderstaande filmpje wil alleen maar laten zien hoeveel hij van zijn moeder houdt. Hoe schattig is dit?!

DELEN