5.4 C
Amsterdam
zaterdag, november 18, 2017
Home Lifestyle Deze verloofde besefte dat er een andere man was die meer hield...

Deze verloofde besefte dat er een andere man was die meer hield van zijn toekomstige vrouw dan hem. Hij oefende dit gedurende een jaar lang in het geheim.

0
1049

De vader van de bruid heeft de symbolische opdracht om haar naar het altaar te begeleiden en weg te geven aan de toekomstige echtgenoot. Maar voor deze vader is het bijzonder moeilijk om zijn dochter te laten gaan. Om zijn diepe liefde voor haar te tonen, had hij iets speciaal voorbereid.

huwelijk1

Eerst verschijnt de vader op het toneel met danspasjes in de stijl van Michael Jackons, maar algauw slaat het gelach om in tranen. Dan begonnen de eerste noten van het nummer “I Loved Her First” van Blake Shelton door de boksen te klinken.

huwelijk2

Maar de man had iets bijzonder in gedachten: hij zou het nummer niet zingen, maar in gebarentaal brengen. Nicole Cortez, de bruid, werkt immers als doventolk. Daarom begreep ze elk gebaar dat hij maakte. Papa deed er een jaar lang over om de gebarentaal onder de knie te krijgen.

huwelijk3

Tijdens het nummer zei de vader ook dat de bruidegom heel goed voor zijn dochter moest zorgen want hij zou het van dichtbij allemaal in de gaten houden!

DEEL deze geweldige verrassing op Facebook!

DELEN