Haar baby krijgt voor het eerst chocolade voorgeschoteld. Haar reactie hierop? Geniaal!

0
264

Kan jij je nog herinneren dat je voor de eerste keer iets proefde, en er gelijk verzot op raakte? Voor sommigen van ons zal die eerste keer met chocolade geweest zijn.

Er zullen ongetwijfeld mensen zijn die chocolade heilig verklaren, en ik geloof dat de baby uit de volgende video precies hetzelfde dacht. We zien in het fragment de kleine baby Emilia die voor de eerste keer in haar nog korte leven een stukje chocolade voorgeschoteld krijgt. Haar ouders deelden de video op Youtube, en nu wil ik heel graag deze video met al onze fans delen.

chocolade

Op het begin is het duidelijk zichtbaar dat Emilia niet weet wat ze moet verwachten. Ze zit daar en denkt bij haarzelf, “Wat is dit?” Maar nadat ze het geproefd had duurde het niet lang totdat Emilia zich realiseert hoe lekker het wel niet is! Er verschijnt direct een grote glimlach op haar gezicht. De uitdrukking van puur geluk is gewoon te schattig voor woorden.

Na twee happen grapt de vader: “Oké, geen chocolade meer tot je eerste verjaardag,” maar zijn vrouw kon maar geen genoeg krijgen van dat blije gezichtje, en laten we eerlijk zijn: Wie kan nou dat lieve koppie weerstaan?!

Veel mensen zullen boos worden omdat dit onnodige calorieën zijn voor een kind. Persoonlijk vind ik dat drie kleine lepeltje niet levens veranderend zal zijn.

Emilia’s reactie is op z’n zachtst gezegd hartverwarmend. Ik wil haar ouders graag bedanken voor het delen van deze video.

En heb jij ook zo genoten van deze hartverwarmende video? DEEL deze dan met al je vrienden en familie op Facebook!

Vergeet ons niet leuk te vinden:
DELEN