Deze dove pizzabezorger is 2 uur te laat – dan kijkt de klant uit het raam en gelooft ze haar ogen niet

0
749

Als je geen tijd of zin hebt om te koken is het makkelijk om pizza te bestellen en lekker lui te zijn. Dit is wat Ashley Schafer enkele maanden geleden besliste te doen. Deze moeder, die in Flint Michigan woont, ontving haar pizza echter twee uur te laat.

Ze vertelt haar verhaal via haar Facebook-account en zei dat ze haar pizza via Domino’s Pizza had besteld en na twee uur nog steeds niets had ontvangen. De levering ging dus duidelijk niet als gepland, zo vertelt ze in een Facebook-post:

Facebook / Ashley Schafer
Facebook / Ashley Schafer

Gisteravond werd mijn geloof in de mensheid hersteld, en dit door een pizza. Ik bestelde een pizza, laat op de avond rond 11 uur, van Domino’s Pizza in Court Street. Met behulp van de tracker wist ik dat de pizza de shop om 11:24 had verlaten.

Een uur later had ik nog steeds niets ontvangen en wilde net de shop opbellen toen erop de deur geklopt werd. Het was een manager van Domino’s die me vertelde dat de afleverauto in panne stond, en ze bang waren dat er iets gebeurd was met de dove leverancier, genaamd Benjamin.

Het was laat op de avond en het feit dat hij doof was zorgde ervoor dat de manager bezorgd was en hij vroeg zich af of hij hulp nodig had. Ik voelde me vreselijk. Hij kwam wel vaker pizza’s afleveren en hij was altijd heel aardig.

Facebook / Benjamin Houston
Facebook / Benjamin Houston

Een half uur later werd er opnieuw op de deur geklopt, en het was Ben met mijn pizza. Hij verontschuldigde zich en legde uit wat er was gebeurd. Ik zei dat ik op de hoogte was en dat het helemaal geen probleem was. Ik ging terug naar binnen, legde de pizza op tafel en besliste om mijn honden uit te laten. Toen realiseerde ik dat er helemaal geen auto voor de deur stond.

Ik keek uit het raam om Ben te zien wegrijden, maar hij was echter te voet. Hij had mijn pizza namelijk TE VOET naar me toegebracht. Als ik niet alleen thuis was geweest met mijn twee kinderen die aan het slapen waren, dan zou ik hem achterna gelopen zijn. Ik belde toen onmiddellijk de pizza shop op om hen te laten weten hoe geweldig deze jongen wel was.

Ze hadden de jongen kunnen bereiken en bevestigden mij dat alles in orde was met hem. Het is misschien een beetje dwaas, maar in deze wereld vol apathie en dit in een grootstad, vind ik Ben echt een lichtend voorbeeld.

GoFundMe / Benjamin Houston
GoFundMe / Benjamin Houston

Hij deed echt het maximum, en gaf meer om mijn domme pizza dan in de auto te wachten voor hulp. Het gaat om meer dan pizza natuurlijk, het gaat om verantwoordelijkheid nemen en respect tonen voor onze medemens, en dit altijd met een glimlach op het gezicht. Hij verdient een GROTE knuffel, dat is het minste wat ik voor hem kan doen.

Het verhaal van Ben en Ashley ging meteen viraal en werd zelfs opgenomen in een segment in de Jimmy Fallon show. De vrouw heeft nu een GoFundMe fundraiser gestart om de jonge leverancier aan te moedigen en ze heeft ondertussen al $12.000 opgehaald.

DELEN