Vader duwt 2 matrassen tegen de muur. Wat hij ermee maakt is geweldig!

0
1059

Overdag werkt Adam als webontwikkelaar in Vermont en is hij vader van twee jonge meisjes, maar ’s nachts laat hij zijn creativiteit de vrije loop.

In 2011 kwam Adam met een perfect idee voor een origineel kerstcadeau dat hij aan zijn kinderen zou geven. In de onderstaande video zien we hoe deze handige vader de meisjes slaapkamer omtovert tot een indoor boomhut. Hij zorgde ervoor dat het gehele proces werd vastgelegd terwijl hij aan het bouwen was. Zijn doe-het-zelf project bevatte onder meer een hangmat om in te ontspannen en ingebouwde laden voor opslag. Geloof het of niet, voor dit project had hij slechts twee dagen nodig!

matras, bed, slaapkamer, kinderkamer

Op het einde laat Adam de kamer aan zijn kinderen zien en uiteraard gaat de verrassing gepaard met tranen van geluk. Één van de meisjes roept, “We moeten dit aan de president laten zien!” Maar mijn favoriete gedeelte was toch wel toen zijn dochter zei dat ze het huis wilde kopen… voor haar kinderen! Bekijk de geweldige transformatie hieronder en vergeet deze video niet te delen met alle creatievelingen op Facebook!
Vond je dit leuk? Like ons en mis niks!
DELEN