Ik Schrok Toen Ik Zag Hoe Zij Deze Baby Waste, Maar WAUW, Wat Gebruikt Zij Een Geweldige Methode!

0
606

Het wassen van een baby is niet altijd een gemakkelijke opgave. Sommige baby’s vinden het juist heerlijk om in bad te gaan, terwijl anderen tegensputteren.

Een baby wassen vereist de juiste techniek en een hoop geduld. De kraamverpleegkundige in de volgende video, Sonia Rochel, laat haar speciale techniek zien om een baby te wassen. Het kan zijn dat je schrikt van de manier waarop ze de baby wast, maar het is eigenlijk een zeer effectieve methode. Sonia heeft hier al zo’n dertig jaar ervaring mee. Haar geheim? Ze neemt uitgebreid de tijd voor elke baby. Ze laat water over het hoofdje en de oogjes stromen. Ze gaat mee met de bewegingen van het kindje in plaats van zijn bewegingen te sturen. Wassen doet ze eigenlijk nauwelijks.

kraamzorg, kraamverzorgster, kraamverzorging, baby spa, baby wassen, baby bad

Het kindje spoelt vanzelf wel schoon en water alleen is al voldoende, daar hoeft geen badolie bij. Het is echter niet aan te raden om dit zelf te gaan doen, maar eerst over te laten aan een professionele kraamverpleegkundige. Bekijk hieronder hoe deze kraamverpleegkundige te werk gaat en vergeet dit tedere filmpje niet te delen met je vrienden op Facebook!
Vond je dit leuk? Like ons en mis niks!
DELEN