Redders Zien Een Eland Vastzitten In Het IJs, Maar Zodra Ze DIT Plan Bedenken? Geweldig!

0
234

In de buurt van Spokane, een stad in Washington, kan de winter behoorlijk streng zijn. Zowel de grond als het water zijn bevroren. Daardoor is de kans groot dat een dier vast komt te zitten op het ijs.

Wij mensen weten dat we niet zonder gevaar op dun ijs kunnen lopen, maar de meeste dieren hebben die kennis niet. Maar toen redders in Spokane te horen kregen dat er een dier vastzat op een bevroren meer, hadden ze niet gedacht dat ze het leven van een 2-jarige eland zouden gaan redden.

Het gigantische dier wist nog net zijn kop boven het bevroren water te houden. De redders kwamen met een plan en zetten de redding in die uiteindelijk twee uur duurde. Ze gebruiken allerlei soorten gereedschappen zoals kettingzagen en zelfs roeispanen om het dier te bevrijden zonder dat het ijs verder brak.

eland

Ondertussen wachtte de eland geduldig het moment af waarop hij uit het water kon komen. Bekijk in de onderstaande video hoe hij dat deed. Als je deze redders wil bedanken voor hun geduld en moed, vergeet deze video dan niet te delen met je vrienden op Facebook!

Vond je dit leuk? Like ons en mis niks!
DELEN