Hij Legde Een Warmtekussen In Zijn Garage, Maar 8 Uur Later Had Hij Nooit Verwacht Om DIT Te Zien…

0
971

De stad Sedona, Arizona is de thuisbasis van een grote populatie kolibries. Het is voor de bewoners van de stad niet ongewoon om meer dan 2000 kolibries op een dag te zien.

Hoewel de hoeveelheid kolibries in Sedona voorspeld kan worden, is het natuurlijk lastig om het weer te voorspellen. Op een bijzonder koude avond in februari 2011, kwam de temperatuur onder het vriespunt. De bittere kou vormde een bedreiging voor de kolibries, die vaak in de tuin van YouTube gebruiker “blueskeye” te vinden waren. Hij deed er alles aan om zijn trouwe kolibries — Rocky en Adrian — warm te houden en te zorgen dat ze genoeg voedsel hadden om de kou te overleven. Dit deed hij door een verwarmde voederplaats te bouwen.

voederhuisje, vogelvoeder, vogelvoer

De volgende ochtend, na een lange en koude nacht, liep hij gespannen naar buiten om te zien hoe het met zijn kolibries was — en hij was blij verrast toen hij ze op zijn verwarmde voederplaats zag zitten. Dit is zo mooi om te zien; geen enkel wezen is te klein om liefde en verzorging te krijgen. Bekijk in de onderstaande video hoe goed hij voor de kolibries zorgde tijdens de kou en vergeet deze video niet te delen met alle vogelliefhebbers op Facebook!
Vond je dit leuk? Like ons en mis niks!
DELEN