Ik Drink Al Een Maand Lang 2 Keer Per Dag Dit Drankje En De Kilo’s Vliegen Eraf!

0
819

Nu het langzamerhand weer lente wordt, zijn steeds meer mensen bezig met hun gezondheid en gewicht. Zelf ben ik ook steeds meer bezig met mijn gezondheid, en sinds ik dat doe zit ik echt veel lekkerder in mijn vel.

Het is algemeen bekend dat gezond, regelmatig eten en elke dag actief bezig zijn belangrijk is voor je lichaam. Nu sprak ik laatst met een trainer van de sportschool waar ik train en hij vertelde mij dat je het proces van kilo’s kwijtraken kunt versnellen door twee keer per dag een zelfgemaakt drankje te drinken.

Ik was hier erg sceptisch over, want zo makkelijk kan het toch niet gaan? Ik nam de proef op de som en begon een maand geleden het drankje te drinken. Daarnaast bleef ik sporten en hield ik mijn normale eetpatroon aan. Nu, een maand later, ben ik 6 kilo lichter, en ik weet zeker dat dit door het drankje komt.

Vanwege mijn goede ervaring met dit drankje wil ik graag met jullie delen hoe je dit maakt.

detox

Vul een glas voor de helft met warm water en voeg daar een theelepel kaneel aan toe.

drankje-afvallen

Voeg vervolgens een eetlepel honing toe en het sap van een halve citroen.

honing

Snijd vervolgens een stuk gember in stukjes en voeg dit aan het drankje toe.

Roer het mengsel door elkaar en zet het circa 15-20 seconden in de magnetron.

gember

Het is aanbevolen om dit drankje twee keer per dag te drinken. Het is niet alleen lekker, maar ook nog eens super gezond. De verschillende ingrediënten zorgen ervoor dat je verbranding op gang komt. Neem dit drankje als aanvulling op je gezonde voeding en dagelijkse beweging, en ik weet zeker dat je net als mij snel resultaten zult zien. Wil je je vrienden ook gezond de lente door helpen, vergeet dit artikel dan niet met hen te delen op Facebook!

DELEN