Als ze een echo laat maken van haar baby, roept oma plotseling dat ze naar het scherm moet kijken. Geweldig!

0
601

Echo’s laten maken van je kind is volkomen normaal vandaag de dag.

Als je erachter komt dat je zwanger bent, heb je eens in de zoveel tijd onderzoeken die ervoor zorgen dat de baby nog gezond en wel is. In deze aflevering van de bekende Amerikaanse Talkshow van Jimmy Kimmel, besluit Jimmy aan zijn zwangere nicht Micki te vragen of ze hem wil helpen om hun tante Chippy (Micki’s moeder) in de maling te nemen.

jimmy

Omdat Micky hoogzwanger is en ieder moment kan bevallen was dit de perfecte gelegenheid om hun tante Chippy voor het eerst in haar leven een sonogram van de baby te laten zien. Toch, wetende dat je de tante van Jimmy Kimmel bent, kan je ook wel een beetje verwachten dat er een grap op de loer ligt.

Jimmy en de redactie hebben een bandje gemaakt om af te spelen op het kantoor van de dokter. De baby doet in deze video allemaal gekke en onmogelijke posities. Het is hilarisch om te zien hoe Tante Chippy in absolute chock is als ze ziet wat deze baby allemaal uitspookt.

DELEN