Zo mooi: Zo reageert hond na 950 dagen in het asiel op haar nieuwe familie.

0
518

Toen de hond Reeva in januari 2013 in het asiel “Hilton Head Humane Society” terechtkwam, was ze er niet goed aan toe: de viervoeter had nauwelijks vacht, een erge huidziekte, had een knieoperatie en speciale voeding nodig. De vrijwilligers slagen erin om Reeva terug op te lappen en de hond dankt hen op de meest schattige manier: met een brede hondenlach!

“Ze knijpt haar ogen zo samen tot ze lacht. Ik ben er dol op!”, vertelt directrice Sassa Enscoe. Hoewel Reeva een erg lief dier is, was ze na twee jaar in het asiel nog altijd niet geadopteerd. Hoewel de vrijwilligers ontzettend veel van haar houden en haar erg verwennen, wensen ze niets liever dan een nieuwe familie voor haar. Om dat doel te bereiken, kreeg Reeva zelfs een eigen Facebookpagina, waarop video’s van de hond te zien zijn.

De 12-jarige Stephanie is op het eerste zicht verliefd op de beelden van Reeva – en na het eerste gesnuffel, is het duidelijk: na 951 dagen heeft deze hond eindelijk een nieuwe thuis gevonden! Terwijl de studente en haar moeder met Reeva naar de auto liepen, deed ze waar ze goed in is: “Ze glimlachte de hele tijd!”, zegt de directrice van het centrum. “Ze glimlachte meer dan ooit tevoren.”

Het adoptieverhaal van Reeva toont ons dat je een dier nooit mag opgeven. Met haar vrolijke aard zal deze hond voor heel wat vreugde zorgen in haar nieuwe familie!

DEEL dit met je vrienden!

DELEN