Video: Nieuwe camper zal de manier waarop mensen van de buiten genieten voorgoed veranderen.

0
851

Iedereen houdt ervan om tijdens de vakantie de wijde wereld in te trekken. Een relatief nieuw bedrijf heeft een camper ontworpen die je toelaat om te reizen in stijl en luxe. Het beste is nog dat de camper erg licht is en heel betaalbaar is. Nest Caravans uit Oregon heeft met hun nieuwe lichtgewicht camper de aandacht getrokken van grote investeerders zoals Airstream. “The Nest” – zoals de camper heet – is gemaakt uit glasvezel zodat hij zelfs door de kleinste auto’s getrokken kan worden.

Binnenin lijkt het meer op de kajuit van een kleine zeilboot, maar de ruimte werd optimaal benut. De camper moet vooral een jonger, stedelijk publiek aantrekken en een beetje aanvoelen als een klein appartement. Hij is 5 meter lang en is uitgerust met een gootsteen, een zithoek die tot bed wordt omgevormd en heeft meer ruimte dan sommige kleine studio’s.

Airstream zegt dat de camper momenteel nog in de ontwikkelingsfase is en dat er nog enkele kleine wijzigingen verwacht mogen worden. Ze zeggen dat ze nog aan de details werken om de perfecte camper tegen volgende zomer op de markt te brengen.

Is deze camper iets voor jou?

Laat van je horen in de commentaren op Facebook en DEEL dit bericht met je vrienden!

DELEN