Baasje zet muziek op en begint te dansen – de reactie van het paard laat miljoenen mensen lachen!

0
584

Als je ooit tijd heb gespendeerd met paarden dan weet je dat ze allemaal een ander karakter hebben. Sommige houden van borstelen, andere duiken weg voor de borstel. Sommige houden van knuffelen en andere zijn weer wat afstandelijker.

Ze zijn bijna net zoals mensen; ze hebben allemaal een unieke persoonlijkheid. Het paard in de onderstaande video heeft veel in gemeen met zijn baasjes. Ze houden namelijk allebei heel erg van muziek. Het paard kan het niet laten om lekker mee te dansen als de jongedame het liedje “All About That Bass” opzet en begint te dansen.

Het is niet gek dat deze video al miljoenen keren is bekeken! Bekijk het zelf in de onderstaande video. Als je het een toffe video vindt, vergeet dan niet de video te delen met je vrienden en familie op Facebook!

DELEN