Deze Pastoor beweert dat hij het rechtstreekse telefoonnummer van God heeft.

0
133

Een pastoor uit Zimbabwe beweert dat hij rechtstreeks met God communiceert via het persoonlijke telefoonnummer van de Almachtige. Paul Sanyangore zei dat God hemzelf Zijn telefoonnummer gaf en dat God hem vaak belt om hem advies te geven over hoe hij de mensen in zijn kerk kan helpen.

Sanyangore deed de bewering in februari nadat er een video van hem verscheen waarin hij aan de telefoon met God praat. In een interview met H-Metro, een nieuwssite uit Zimbabwe, bleef hij volhouden via de telefoon met God te praten en was verrast waarom mensen dat zo schokkend vonden.

Hij legde uit dat hij in direct contact met God staat en hem kan bellen wanneer hij Hem nodig heeft. God zelf zou hem Zijn telefoonnummer gegeven hebben.

Hij zei: “Ik heb een directe verbinding, sterker nog, ik heb zijn telefoonnummer en kan hem bellen wanneer dat nodig is. Het is mogelijk om met God te praten, waarom zou hij dan niet kunnen bellen? Ik kreeg zijn nummer toen ik aan het bidden was en een stem me vertelde om hem te bellen.”

Bekijk de video hieronder en DEEL dit bericht met je vrienden!

Bron en afbeeldingen: Elite Readers

DELEN