Hij Pakt Rauwe Bacon En Wikkelt Het Om Deeg Heen. Het Eindresultaat Is Om Te Watertanden!

0
538

Elke keer als ik gasten over de vloer heb, probeer ik ze te verrassen met nieuwe smakelijke ideetjes. Toen ik hoorde dat dit tussendoortje bacon bevatte, ging ik dit zo snel mogelijk maken!

In de voortdurende zoektocht naar het ultieme tussendoortje kwamen we deze keer uit bij de video van Steve ‘Stoked op Smoke’. Zijn ‘cheesy bacon bombs’ zijn razend populair. Logisch ook, want ze smaken echt overheerlijk! Zoals de naam al doet vermoeden zijn spek en kaas de voornaamste ingrediënten, maar ook een soort van deegkoekjes met smaak. Erg leuk als hapje voor de kerst!

Alles wat je nodig hebt is bladerdeeg, mozzarella, spek en olie. Bekijk de video en/of onderstaande stappen om te zien hoe je dit tussendoortje maakt.

bacon-recept

ZIE OOK: Hij wikkelt een bierblikje in met spek en gehakt. Het resultaat? Mijn mond viel open!

Eerst maak of koop je bladerdeeg. Vervolgens wikkel je het bladerdeeg om de mozzarella heen. Vouw nu het bladerdeeg dicht en vet het in met een beetje olie. Rol het spek om het bladerdeeg heen en maak het vast met een prikker. Bekijk de laatste stappen in de video hieronder en vergeet dit verrukkelijke recept niet te delen met je vrienden op Facebook!

Vond je dit leuk? Like ons en mis niks!

DELEN