Moeder van overleden zoon ontdekt in het vliegtuig met bevende handen een geheime boodschap op haar servet.

0
863

Tricia Belstra zit in het vliegtuig onderweg naar huis. Daar wacht de Amerikaanse uit Colorado de zwaarste dag van haar leven: ze moest haar onverwachts gestorven zoon Kyle begraven. Een jonge steward merkt hoe slecht het met de bleke en trillende passagier gaat. Als hij haar verhaal hoort, wacht hij tot de landing om Tricia een beschreven servet met de volgende regels te overhandigen:

“In 2004 verloor ik mijn oudere broer. Hoe traumatisch dit tot op vandaag ook is, kan ik me nauwelijks voorstellen wat voor pijn u als moeder moet voelen. Ik heb in ieder geval wel het rouwproces van mijn moeder gezien (een rouwproces dat nooit eindigt). In de eerste plaats betekent moeder zijn een nieuw leven ter wereld brengen, een belofte naar de toekomst toe. Haar opdracht is nog niet ten einde. Het leven van haar zoon is groter dan zijn dood en zal het voor altijd blijven.

Mijn moeder probeerde wanhopig om het ver verwijderde doel te bereiken om de pijn op een of andere manier te onderdrukken. Maar de pijn werd nauwelijks minder. Probeer er dan ook niet teveel energie aan te verliezen. Probeer in de plaats daarvan vrede te vinden.

Bezoek uw familie, contacteer mensen met wie u het contact verloren bent en reis. Dit is uw verhaal en u bent het aan uzelf en uw zoon verschuldigd om dit te overleven. Laat u niet onder druk zetten. De wereld loopt over van de mensen die u echt genegen zijn, ook al voelt dat soms niet zo aan. Ik zal nog lang aan u denken.”

“Toen ik wilde uitstappen en de servet zag, moest ik huilen”, verklaart Tricia op Facebook. “Hartelijk dank voor de lieve woorden van een persoon die de tijd nam om deze woorden neer te schrijven zonder me überhaupt te kennen.”

Op een medelevende wijze toonde deze steward aan dat deze moeder niet alleen staat met haar rouw. Aangrijpende woorden die blijven hangen.

DEEL dit met je vrienden!

Bron en afbeeldingen: Facebook

DELEN