Sara en haar hond zetten een geweldig optreden neer – dit is echt ongelofelijk knap!

0
149

Sara Carson, een dierentrainer, en haar hond Hero deden een tijdje geleden auditie bij America’s Got Talent. Hun optreden maakte veel indruk op het publiek en de liefde tussen Sara en Hero was duidelijk te zien. Alleen niet alle juryleden waren in eerste instantie overtuigd.

Toch weet ze net nog net door te gaan naar de volgende ronde. Dat was maar goed ook, want ze heeft haarzelf daarna meer dan bewezen zoals je in de onderstaande video zal zien! Ze laten dit keer echt zien wat ze in huis hebben!

Onder begeleiding van het nummer I Need a Hero laat Sara en haar hond zien wat ze kunnen. Trucje na trucje weten ze perfect uit te voeren. Het is goed te zien dat ze een hechte band hebben. Sara laat daarentegen ook zien dat ze twee honden tegelijkertijd perfect onder controle kan houden. Later komt namelijk nog een andere hond het podium op gerend.

Of Sara ook door zal gaan naar de volgende ronde zal afhangen van de Amerikaanse kijkers. Bekijk het zelf in de onderstaande video. Als je het een toffe video vindt, vergeet dan niet het artikel te delen met je vrienden en familie op Facebook!

DELEN