8 jaar na Michael Jackson’s dood deelt zijn dochter een uniek beeld op de verjaardag van haar vader

0
1228

29 augustust 2017 zou de 59e verjaardag van Michael Jackson zijn geweest. Ter ere van de verjaardag van haar vader deelde zijn dochter Paris Jackson nu een unieke foto op de sociale media.

Michael Jackson werd geboren in 1958 en begon zijn carrière in de band “The Jackson 5″ samen met zijn broers. Later begon hij zijn solo carrière en produceerde een aantal van ‘s werelds best verkochte muziekalbums ooit en werd episch ‘The King of Pop’ genoemd.

Michael Jackson heeft veel invloed gehad op de muziekindustrie en enkele van zijn bekendste liedjes zijn “Thriller”, “Black or White” en “Billie Jean”. Jammer genoeg verliet hij ons op 25 juni 2009 wegens een plotselinge hartstilstand.

Gedurende zijn leven werd hij vaak door paparazzi gevolgd, maar hij was heel voorzichtig en hield zijn kinderen zo veel als mogelijk weg van de camera’s. Zijn dochter Paris besloot echter later in haar leven toch de media op te zoeken en ze werkt nu als model.

Twee dagen terug heeft haar dochter nu een unieke foto gedeeld op haar Instagram-account, ter ere van de verjaardag van haar vader.

Op de foto zie je een jonge Paris die een kus krijgt van haar vader. Hij draagt een van zijn meest iconische outfits, compleet met een witte handschoen, iets waarvoor hij zeer bekend was. Onder de foto plaatste Paris ook een emotionele boodschap voor haar vader:

“Gelukkige verjaardag voor de liefde van mijn leven, de enige die mij heeft laten zien wat passie echt is, diegene die me morele waarden heeft gegeven en me heeft geleerd te dromen. Ik zal nooit meer liefde voelen zoals ik deed met jou.

Je bent altijd bij mij en ik ben altijd bij jou. Alhoewel ik jou niet ben, en jij mij niet, voel ik in mijn hele hart dat we één zijn en onze zielen zullen nooit veranderen.

Bedankt voor de magie, voor eeuwig en altijd.”

Hoewel Paris nu volwassen is mogen we niet vergeten dat ze haar vader als jong meisje verloren heeft. Maar we geloven zeker dat Michael Jackson erg trots zou zijn op zijn dochter, mocht hij nog leven.

We willen de ‘King of Pop’ ook feliciteren met zijn grote carrière. Het is geweldig om deze foto’s van hem te zien en hoe mooi zijn dochter schreef over hem. Voel je vrij om dit artikel met je vrienden te delen!

DELEN