Wandelaar vindt een klomp modder die geluid maakt – als ze het openen ontdekten ze iets ongelofelijk!

0
1307

Deze Britse dierenvriend deed laatst een ongewone vondst langs een weggetje op het platteland. Op het eerste gezicht leek het een gewone klomp modder.

Hij werd echter verrast toen hij dichterbij kwam. Er kwam namelijk een raar geluid uit de klomp modder. De man had meteen door dat er een dier vast zat in de klomp modder.

Facebook
Facebook

De klomp werd direct naar de dierenarts gebracht en de modder werd van het beestje afgewassen. Het bleek dat er in de klomp modder een egel vast zat. De egel was in de modder terecht gekomen en had zichzelf niet meer los kunnen krijgen. De dierenarts waste al het modder er voorzichtig af en het diertje was weer vrij.

Facebook
Facebook

Toen de modder eraf kwam begon de egel weer te bewegen. Nu leeft het tijdelijk in het Brent Lodge Wildlife Hospital, een dierenziekenhuis voor wilde dieren. De egel krijgt daar veel warmte en liefde. De egel zal weer worden uitgezet in het wild, zodra hij weer volledig genezen is

De medewerkers namen foto’s van de egel en deelde deze op de Facebook pagina van het dierenziekenhuis. We zijn blij dat de egel weer vrij is, elke leven telt! Deel het verhaal met je vrienden en familie op Facebook als je het daar mee eens bent!

DELEN