Datum van het einde van de wereld aangekondigd. Zou het deze keer dan toch ECHT gaan gebeuren?

0
3656

De voorbije weken circuleert er op het internet een theorie dat de wereld zal eindigen op 31 oktober 2017. De samenzweerders van de End Times Prophecies brachten namelijk een video uit waarin geclaimd wordt dat het einde nabij is en dat Jezus Christus opnieuw zal herrijzen. “Dit is Armageddon Nieuws” zeiden ze. “In deze uitzending zullen we de tweede komst van Jezus Christus bespreken, hetgeen zal plaatsvinden op hetzelfde ogenblik als de omwisseling van de polen en een catastrofale mondiale aardbeving.”

DATUMEINDE

Het kanaal gebruikt verzen uit de Bijbel om hun theorie te staven.

Openbaringen 6:12 zegt: “Er was een gewelddadige aardbeving en de zon werd zwart … en de maan draaide helemaal.” Het is uiteraard niet de eerste keer dat dergelijke theorieën de kop opsteken.

Experts leggen uit dat er verschillende psychologische en sociologische redenen bestaan voor deze theorieën. Voor sommigen helpt het gewoon om de mysterieuze wereld rond hen zin te geven en te verklaren.

einde1

Niet iedereen die van deze theorieën houdt is per definitie dom of gek.

“Ze zijn zelfs best intelligent vergeleken met de gemiddelde bevolking maar ze zoeken naar een antwoord op de grote levensvragen op hun eigen manier” legt professor Lorenzo DiTommasso van de Concordia University in Canada uit.

Wat er ook van zij, we geven dit nieuws volledigheidshalve mee, zodat je ons in geen geval kan verwijten dat we jullie niet gewaarschuwd hebben …

Wat denk jij?

Laat van je horen in de commentaren op Facebook en DEEL dit bericht met iedereen die je kent!

DELEN