Wat deed de man in zijn vrouw haar kast, het was zijn grootste drama.

0
660

Een man opende de kast met kleren van zijn vrouw. Binnen zeg hij kleding dat zij een paar keer had gedragen, ook voor speciale aangelegenheden. 
Toen opende hij een doos met sieraden. Daarin vond hij een ketting en oorbellen wat zijn vrouw nooit had gedragen. Verder oude kettingen en sieraden van haar moeder waren omwikkeld met papier. Onder de uitloper
van het moment sieraden geraakt
door die een vrouw zorgde voor speciale zorg.

Hand of a child opening a cupboard door

Hij keek naar de kast met bestek, welke in de eetkamer stond. Hij zag nog uitgepakt bestek dat zijn vrouw hield een speciale gelegenheid.

Zijn vrouw overleed na een chronische ziekte Ze overleed eergisteren en hij kon niet herstellen van het verlies, meer dingen om hem heen herinneren zich aan haar. Ze vond om te kopen in de winkel, ze had een speciale voorliefde voor dit. Maar ze had veel wat ze nooit had gebruikt. Bekijk al deze dingen maakte de man voelt zich meer dan ooit haatdragend, triest en verlaten…

Het was een ding wat hij de hele tijd afvroeg: Waarom is zijn leven op de eeuwige besparing besteed en het verzamelen voor de toekomst, in plaats van aan deze alle mooie creaties te dragen. Waarom hadden ze geen eten in de elegante servies.
Ieder van ons dacht daar over na. Iedereen die woont op een zodanige wijze.
Er is niks verkeerd met sparen, ook niet om er voor te zorgen voor later maar… als er geen morgen is? Het is een belangrijke dag om te genieten van de dag, wat we nu en hier hebben. Laat ons leven uit volle borst, het vieren van de huidige, laat ons kopen, laten we genieten van deze, met behulp van de gekochte artikelen! We kunnen niet wat wat er morgen zal gebeuren, en wanneer deze “speciale gelegenheid” zal zijn. Als jij er nog ooit een hebt? Elk moment is een van uw dierbaren en een “speciale gelegenheid”!

Deel het verhaal met anderen, zodat zij kunnen zien dat leven erg belangrijk is.

DELEN