Meisjes beginnen te dansen in het paardenhok – maar let goed op de reactie van het paard!

0
776

Er zijn maar weinig dieren zo majestueus als paarden, maar paarden kunnen net als andere dieren, zoals honden en katten, af en toe lekker gek doen.

Daar zien we een goed voorbeeld van in de onderstaande video. Twee meisjes zijn een dansje aan het doen in het paardenhok. Ze hadden niet verwacht dat het dans duo een trio zou worden, toen plots het geliefde paard mee ging dansen.

Het paard kan het niet laten om even lekker mee te dansen, als hij ziet dat de twee meisjes aan het dansen zijn op muziek. Het is erg leuk om te zien.

De video is inmiddels bijna twee miljoen keer bekeken, en dat vinden wij niet gek! Bekijk het zelf in de onderstaande video. Als je het een toffe video vindt, vergeet dan niet het artikel te delen met je vrienden en familie op Facebook!

DELEN