Haar man was omgekomen bij een tragisch auto-ongeluk… Op de dag van zijn begrafenis, ontdekt ze iets dat haar heel blij maakte!

0
943

Kristy en Royce Kirchner hadden een liefdevol huwelijk. Zeven jaar had ze geprobeerd om een baby te krijgen. Helaas was dat niet gelukt. Ondanks de vele mislukkingen gaven ze het niet op!

Ze deelden gewillig hun ervaringen online, waar ze veel steun kregen. Ze konden niet wachten tot ze op een dag gelukkige ouders zouden worden.


1

Alle natuurlijke methoden mislukten. Dus besloot het echtpaar tot in vitro fertilisatie, waardoor ze een goede kans hadden om hun grootste dromen te vervullen. Helaas, op 8 oktober kwam er een einde aan hun huwelijk. Royce kwam om bij een ongeluk toen zijn auto in de buurt van hun huis tegen een boom botste. Kristy was er kapot van.


3

Op de dag van de begrafenis van haar man ontdekte ze iets geweldigs. Het bleek dat waar ze zo lang van hadden gedroomd, eindelijk was uitgekomen. Kristy was zwanger! Haar vreugde was vermengd met verdriet over het verlies van haar ware liefde…


4

Iets dat haar ‘s nachts wakker hield was het feit dat Royce twee weken voor zijn dood zijn levensverzekering had geannuleerd. De vrouw was in armoede vervallen. Ze werd echter niet alleen achtergelaten. Ze werd geholpen door vrienden die op de GoFundMe website over haar verhaal schreven. Mensen van goede wil begonnen geld te storten op de rekening van de zwangere moeder.


5

De vrouw gaf toe dat ze zo’n reactie niet had verwacht. Ze kon de vrijgevigheid van de mensen niet geloven. Voor het ongeluk had ze haar baan op aandringen van haar man opgegeven… Ze had niet eens geld voor de begrafenis.

Dankzij de steun van internetgebruikers kon zij de kosten van de begrafenis betalen, en de rest gaat naar de opvoeding van hun baby.

6

Dit is een zeer ontroerend verhaal. Deel het met je vrienden op Facebook! 

DELEN