Dakloze man krijgt zijn eerste scheerbeurt in jaren en ziet er compleet onherkenbaar uit.

0
811

Male Essentials is een kapperszaak in British Columbia. Om het jaar 2013 goed in te zetten, maakte het personeel een goed voornemen – om een verschil te maken en wel met de volgende boodschap: “We zullen bewijzen dat daklozen jouw kleingeld niet nodig hebben om ze te helpen. Door hen kleingeld te geven, moedig je hen aan om dezelfde weg te blijven bewandelen. Als je ze wil helpen, geef hen dan vertrouwen en een kans.”

Een van de mensen die ze hielpen, was Luke die al jaren geen knip- of scheerbeurt had gehad. Zijn geluk was helemaal opgebruikt en het gebouw waar hij ’s nachts sliep, zou gesloopt worden. Luke was ook wel bekend onder de bijnaam “Jezus”. Na zijn transformatie kon Luke er gewoon niet nog meer anders uitgezien hebben.

DEEL deze prachtige transformatie met je vrienden op Facebook!

DELEN