Toen ze haar vonden leek het nauwelijks op een hond. Ze liep alleen maar verder om te sterven…

0
962

Onlangs vonden redders een nauwelijks meer levende hond die door de straten liep. Ze bevond zich in een tragische toestand. Het dier was zo uitgeput, dat het nauwelijks op haar benen kon staan. Ze bewoog zich langzaam in de hoop op redding.

Haar lichaam was bedekt met wonden en schrammen. Sommigen waren oud, en andere waren vrij nieuw. Op sommige plaatsen zat geen vacht meer, en de blote huid was helemaal verbrand door de straling van het zonlicht. Niemand weet wie haar zo verschrikkelijke heeft toegetakeld. Eén ding is zeker, de teef was geen dakloze hond, zij had een dunne riem om haar nek.

1

2

3

4

Dankzij haar hulpverlener begon Kelsey weer normaal te eten. Iedereen was vastbesloten om de uitgeputte viervoeter te helpen. Haar toestand werd geleidelijk aan steeds beter. De wonden begonnen mooi te genezen, en haar dikke witte vacht begon weer aan te groeien.

De metamorfose van deze hond is een prachtig voorbeeld van waarom het de moeite waard is om te vechten tot het einde en niet op te geven, ondanks de slechte kansen. Wij geloven dat haar leven eindelijk is veranderd.

6

5

7

8

9

11

10

12131415

Als je geraakt bent door het verhaal van deze hond, deel het dan met je vrienden op Facebook!

DELEN