Test: De veer die jij kiest onthult erg veel over je karakter! Welke veer vind jij het mooist?

0
1169

Tot welke veer voel jij je aangetrokken?

Je kan veel over een persoon vertellen door te kijken naar de keuzes die iemand maakt en de voorkeuren die iemand heeft. Zo kan je ook veel over jezelf te weten komen door te kijken naar welke voorwerpen jij je automatisch aangetrokken voelt. Je voelt je vaak tot kleuren en vormen aangetrokken zonder dat je daarover nadenkt, maar de onbewuste motivatie achter die keuze onthult een aantal essentiële zaken over je karakter en beweegredenen.

Je moet het niet van tevoren gaan over-analyseren, want dan denk je na over je keuze. Kijk bijvoorbeeld eens kort naar deze veren. De veer die jou als eerste opviel is je keuze, niet die je na lang nadenken nog een keertje zag staan. Dus, kijk naar het plaatje en bepaal in een flits van een seconde welke jij het mooist vind, maakt niet uit waarom! Dit betekent je keuze:

Veer 1: Deze veer staat voor vrede en harmonie. Je bent een vredelievend persoon die veel voor anderen overheeft. Jouw grote valkuil is dat je moeilijk nee kan zeggen en hierdoor snel te veel hooi op je vork neemt. Je bent een sociaal persoon die makkelijk nieuwe contacten legt, maar je hecht tegelijkertijd veel waarde aan je vaste vriendengroep waar je heel hecht mee bent. Je bent heel empathisch, soms op het over-empathische af. Vergeet jezelf niet!

Veer 2: Je bent intelligent en leert snel. Door jouw oplettende aard ontgaat jouw niet snel iets, je ziet vaak dingen die anderen niet eens zijn opgevallen. Dit maakt je een goede luisteraard, anderen komen dan ook graag bij jou voor advies. Vice versa vind je het lastig om over je eigen dilemma’s en problemen te praten, je bent hierdoor soms een binnenvetter. Je sluit makkelijk vrienden maar je vindt het even fijn om helemaal alleen te zijn.

Veer 3: Je bent een onafhankelijke geest die erg op vrijheid gesteld is. Je bent heel eerlijk en recht door zee in je omgang, dit kan anderen soms afschrikken. Door je doelgerichtheid ben je heel gefocust op wat je wil bereiken en je laat je door niemand een strobreed in de weg staan. Mislukkingen bestaan in jouw woordenboek niet, het zijn ervaringen waar je van hebt geleerd. Op deze manier blijf jij jezelf ontwikkelen en door deze daadkrachtige en oplossingsgerichte houding kan je een inspirerend leiderfiguur zijn.

Veer 4:  Je hebt een fantasie en creativiteit waar menig mens jaloers op is en met jouw ongeëvenaarde improvisatievermogen los jij elk probleem op een geweldige manier op. Je valt meteen op als je ergens naar binnen loopt door je charismatische uitstraling, je hebt een magnetische aantrekkingskracht op mensen. Je persoonlijkheid is één van uitersten, je kan extreem vrolijk maar ook extreem verdrietig zijn. Dit maakt het soms lastig om je in te schatten en je kan mensen onbedoeld kwetsen als je een bepaalde bui hebt. Maar over het algemeen genomen prijzen mensen zich gelukkig dat ze jou kennen.

Veer 5: Jij bent een kunstenaar met een gevoelige en creatieve inborst. Helaas ben je wat onzeker over je eigen vaardigheden en heb je soms moeite om op jezelf te vertrouwen, dit houdt je tegen in je groei. Zonde, want je hebt een uitzonderlijk oog voor detail en je weet wat je ziet perfect over te brengen in wat je maakt. Soms vertrouw je teveel op anderen en dit kan leiden tot hevige teleurstellingen en gekwetste gevoelens. Probeer wat meer op jezelf en je eigen kwaliteiten te leunen, want je kan meer dan dat je zelf denkt!

Herken jij je in deze omschrijving? Laat het ons weten in de reacties!

Bron & Beeld: Zelfmaakideetjes

DELEN