Het gaat helemaal niet goed met Angelina Jolie. Lees hier over haar recente gezondheidsproblemen.

0
1227

Na haar scheiding van Brad Pitt, bleef Angelina Jolie achter met zes kinderen. En als dat nog niet genoeg zorgen gaf, kreeg ze ook nog eens te horen dat het met haar gezondheid erg slecht gesteld was.

Niettemin, de wereldberoemde actrice gaf onlangs een interview voor het weekblad Vanity Fair. Wanneer het thema van haar gezondheid ter sprake komt, zegt ze, “Vaak zetten vrouwen met kinderen zichzelf op de laatste plaats, tot ze bewust worden van de gezondheidsproblemen die hen treffen.”

Angelina is niet anders dan andere moeders. Ze doet alles voor haar kinderen en daarom vergat ze zichzelf. Bij een onderzoek bleek dat Angelina lijdt aan hoge bloeddruk. Teven ontwikkelde de actrice de verlamming van Bell toen ze 42 werd.

De verlamming van Bell is het resultaat van schade aan de gezichtszenuwen. Dat heeft tot gevolg dat een deel van het gezicht niet meer beweegt.

In de laatste jaren heeft Angelina meermaals last ondervonden van haar wankele gezondheid. In 2015 onderging ze een hysterectomie (verwijdering van de uterus) en twee jaar later volgde daar nog een mastectomie op (borstamputatie). Angelina heeft een zeldzame, genetische aandoening die veelal leidt tot borst- en baarmoederkanker.

Hoe verschrikkelijk de diagnose ook luidt, Angelina geeft de moed niet zomaar op. Ze is erg trots op haar kinderen en op de manier waarop ze het slechte nieuws en de scheiding van Brat verwerkten.

We kunnen Angelina alleen maar het beste wensen. Veel beterschap!

Deel dit artikel met je vrienden en familie op Facebook.

DELEN