Angstaanjagend moment na 4 seconden: Leeuwin stort zich vanuit het riet op de man in het borsthoge water.

0
940

Zoöloog Kevin Richardson uit Zuid-Afrika staat tot op borsthoogte in het water als hij iets hoort ritselen in het riet. Voor hij ook maar iets kan doen, springt een volwassen leeuwin op hem af! Wat er dan gebeurt, moet je met je eigen ogen gezien hebben.

Het majestueuze dier legt haar poten op de schouders van de 42-jarige voor een dikke knuffel. De dierenbeschermer had de leeuwin genaamd Meg jaren geleden als welpje gered toen ze van haar moeder werd gescheiden. Sindsdien ontwikkelde zich tussen man en roofdier, die met andere wilde katten in een wildpark leeft, een bijzondere band. Fascinerende beelden van een unieke vriendschap!

DEEL dit met je vrienden!

Bron en afbeelding: YouTube

DELEN