Alleenstaande moeder woont met haar dochter in een container – kijk hoe ze er een thuis van maakte

0
736

Lulu is een Argentijnse moeder die in staat is om het weinige dat ze heeft te gebruiken, en om iets eenvoudigs om te bouwen tot iets bruikbaars en gezelligs. Kijk maar eens wat ze met deze vrachtcontainer deed.

De alleenstaande moeder wist dat ze creatief zou moeten zijn om een woning te vinden voor haar en haar dochter. Financieel gezien heeft het gezin het absoluut niet breed, maar met de vastberadenheid en creativiteit van de moeder is het uiteindelijk toch gelukt om een thuis te creëren.

In feite gaf ze de container een metamorfose tot kleine stacaravan, die ze nu met haar dochter bewoont. Ze heeft de container met de mogelijkheden die ze had op een hele bijzondere manier omgebouwd. Deze gave zorgt ervoor dat ze veel geld heeft kunnen besparen, wat ze nu gaat  investeren in goed onderwijs voor haarzelf en haar dochter. Alles wat ze nodig heeft, zit in de container – een bed, badkamer en een eenvoudige keuken.

En wat zijn de kosten? Inclusief een tweede ruimte heeft de transformatie haar 4000 dollar, of ongeveer 3600 euro gekost. Is dat niet geweldig! Deel deze bijzondere metamorfose met je vrienden als je ook zo onder de indruk bent!

DELEN