Je zult in een oogwenk gewicht verliezen als je deze drank regelmatig drinkt. Het is goedkoper en effectiever dan alle afslankthee samen!

0
913

Overgewicht en obesitas zijn problemen waar veel mensen over de hele wereld mee te maken hebben. Alsof dat nog niet genoeg is, veroorzaakt het ook veel gezondheidsproblemen, waaronder hart- en vaatziekten of diabetes. Wie ooit in z’n leven heeft geprobeerd om gewicht te verliezen, weet dat het vrij gemakkelijk is om aan te komen, maar niet zo eenvoudig om af te vallen.

Om het gewenste gewicht te bereiken, is een goede voeding en lichaamsbeweging van groot belang. Je zou moeten stoppen met zoute snacks, snoep of calorierijke drankjes en ze vervangen door voedsel dat voedzaam en laagcalorisch is. En vergeet ook het sporten niet.

1


Er bestaat geen “superstof” die lichaamsoefening kan vervangen en je zult geen gewicht verliezen zonder lichamelijke inspanning. Natuurlijk zijn er hulpmiddelen. Ze stimuleren de stofwisseling en helpen de cellen om het opgeslagen vet snel te verbranden. Je hoeft geen fortuin te besteden aan dure pillen of thee om het verbranden van calorieën te verbeteren. Je kunt zelf een drankje maken dat je zal helpen om gewicht te verliezen.

Ingrediënten:

– 1,5 liter water
– een eetlepel geraspte gember
– een vers gesneden komkommer
– een in plakken gesneden citroen
– ca. 12 verse muntblaadjes.

2

Aanwijzingen:

Doe de ingrediënten in een pan, bedek ze met water en laat ze een nacht in de koelkast staan. Probeer het de volgende dag allemaal op te drinken, maar niet in een keer. Drink het mengsel langzaam in kleine slokjes gedurende de dag.

5


Eén portie zal je niet meteen gewicht doen verliezen! Maak de volgende avond weer een drankje voor de volgende dag. Het effect zal na 8-10 dagen regelmatig drinken zichtbaar worden. Vergeet niet om gedurende deze tijd een dieet te volgen en aan lichaamsbeweging te doen. Als je dat niet doet, verwacht dan geen spectaculaire resultaten!

6

DELEN