Deze jongeman blijft iedere dag wakker tot 04:00 om zijn vriendin te verzorgen. RESPECT!!

0
217

Mijn vader vertelde me ooit eens, als je echt verliefd wordt dan weet je het wel. Je voelt een soort knoop in je maag, onbeschrijfelijk! Als je echt verliefd bent weet je het wel en dan is het ook echt zo, je zal door weer en wind gaan en hemel en aarde bewegen voor je geliefde.

Kylle Cota uit Florida heeft zijn geliefde gevonden. Kylle’s vriendin Kortney Reid is diabetisch en Kylle maakt zich iedere dag zorgen om haar. Hij blijft daarom ook iedere dag op tot 0400 uur om haar bloedsuikerspiegel te checken.

Doordat hij iedere nacht om 0400 uur opstaat geeft hij zijn vriendin de mogelijkheid om een volledige nachtrust te hebben, dat het hele jaar door!

Dit filmpje waarin Kylle laat zien hoe hij de check doet bij Kortney is onlangs geüpload op Facebook en heeft sindsdien 168.000 likes en is meer dan 100.000 gedeeld. “Ze dwingt of vraagt me niet om het te checken, ik doe dit omdat ik het wil. Ik maak me constant zorgen om haar, een beetje raar maar goed ik hou van haar!”

Kylle lijdt aan slapeloosheid en is dus niet al te lastig als het aankomt op zijn eigen slaappatroon. Hij is overweldigd door de enorme steun die hij heeft gehad sinds de video viral ging.

Goed gedaan jongen niet elke kerel kan dit doen, zelfs niet voor degene die ze liefhebben. Deel deze video op Facebook als je het ook zo geweldig vind wat deze jongen allemaal overheeft voor zijn vriendin.

DELEN