Ze zegt “I love you ” tegen haar hond – zijn reactie laat miljoenen mensen hard lachen!

0
1523

We weten allemaal dat honden echt geweldige beesten zijn. Ze zijn loyaal, spontaan en verrassen je soms met de gekste dingen. Vaak doen ze stomme, hilarische dingen terwijl ze wel intelligent kunnen zijn. Een voorbeeld van een van die hilarische en gekke dingen is te zien in de onderstaande video.

Ze zijn soms net kleine kinderen. Ze huilen als ze honger hebben of er iets niet naar hun zin is, ze stoppen constant dingen in hun mond en soms brabbelen ze een woordje of twee.

(Lees verder onder de foto)

In de onderstaande video zien we een vrouw die haar hond liefkozend vasthoudt. Op een gegeven moment zegt ze “I Love You” tegen haar lieve viervoeter. Ze had de reactie van de hond echter totaal niet verwacht.

Het is zó schattig! Bekijk het zelf in de onderstaande video. Als je het een toffe video vindt, vergeet dan niet het artikel te delen met je vrienden en familie op Facebook!

DELEN