De hoogzwangere hond werd achtergelaten in het bos – 10 dagen later gebeurt iets ongelofelijks!

0
1076

We hebben vaak verhalen waar je flink boos om kan worden. Zoveel dierenleed in de wereld, het is niet normaal. Gelukkig hebben de verhalen, die wij je vertellen, bijna altijd een goed einde, omdat er heel veel mensen zijn die zich inzetten voor de rechten en het welzijn van dieren.

Deze verhalen moeten ook worden ook worden vertelt, want de helden die zich keer op keer weer inzetten voor de arme dieren kunnen niet genoeg worden geprezen.

Vandaag hebben weer zo’n verhaal voor je. Het gaat over een hond genaamd Lara. Het arme beest werd midden in een bos achtergelaten. Dat terwijl het arme teefje hoogzwanger was. Vastgeketend in the middle of nowhere beviel Lara van vier puppy’s.

Ze overleefde tien dagen lang in het bos zonder onderdak, voedsel of drinken. Na tien dagen werd ze ondervoed en ziek gevonden samen met haar puppy’s die toen nog allemaal op miraculeuze wijze in leven waren.

(Lees verder onder de foto)

Ze werden gered door de Orphan Pet organisatie. Helaas overleefde één van haar puppy’s het niet. De rest van het kleine honden-gezinnetje werd daarentegen alleen maar steker en gezonder. Ze kunnen inmiddels worden geadopteerd; ze wachten geduldig op een nieuw liefdevol thuis.

We zijn heel erg blij dat de dieren uiteindelijk gered zijn! Bekijk meer over het verhaal van Lara in de onderstaande video.

Elk dierenleven telt, we hebben heel veel respect voor de mensen die zich elke dag weer inzetten voor dieren. Deel dit verhaal met je vrienden en familie op Facebook als je het daar mee eens bent!

DELEN