De hoogbejaarde kreeg elke dag duizenden euro’s boete vanwege haar tuin – maar dan komen deze vreemden helpen

0
1186

We hebben allemaal wel eens hulp nodig, maar in de eeuw van individualisme vergeten we veel te vaak om elkaar af en toe een handje te helpen. Op 90-jarige leeftijd was een weduwe genaamd Agnes ten einde raad. Agnes had hulp nodig om uit haar benarde situatie te kunnen komen.

Haar hele tuin lag vol met rottend en roestend afval. Nadat de buren hadden geklaagd, dreigde de gemeente om de vrouw duizenden euro’s te beboeten voor elke dag dat de rommel in de tuin niet werd opgeruimd.

Niet alleen haar tuin was een puinhoop; ook de gesteldheid van haar huis was zeer verslechterd. Het dak was uit elkaar aan het vallen, er was geen airconditioning en het huis begon zich te vullen met ongedierte.

(Lees verder onder de foto)

Op 90-jarige leeftijd kon ze het daarentegen niet opruimen, al helemaal niet in haar eentje. Ze kon nog maar nauwelijks lopen. Toen haar man overleed, was er niemand meer om haar te helpen. De situatie leek uitzichtloos.

Als laatste hoop nam ze contact op met de humanitaire organisatie Operation Blessing. Het is een organisatie die over heel de wereld mensen in nood helpt.  De organisatie schoot meteen te hulp, samen met vrijwilligers van een plaatselijke universiteit hebben ze heel de tuin en het huis netjes opgeruimd.

Ze hadden echter nog wat verrassingen in petto! Bekijk het zelf in de onderstaande video. Als je het een mooie actie vindt, vergeet dan niet dit artikel te delen met je vrienden en familie op Facebook!

DELEN