Als je denkt dat dit een gewone container is heb je de binnenkant nog niet gezien! Niet normaal…

0
894
Wanneer jij aan je eigen droomhuis denkt denk je vaak aan een prachtige villa op een prachtige locatie. Sommige mensen denken blijkbaar ook aan een container? Het klinkt misschien gek maar het is echt waar! De containers die je vaak op schepen ziet en op foto’s van overslaghavens? Een grote transportdoos van ijzer, groot en rechthoekig van vorm.

Het is niet heel gek dat je niet meteen aan een container denkt als droomhuis. We zullen proberen je vanaf nu te overtuigen dat een container ook super mooi kan zijn. Als je de container een beetje verbouwd tenminste. Kijk eens hoe deze eenvoudig getransformeerd is tot een huis.

Ziet er niet slecht uit hè? Wie zou denken dat deze eenvoudige container een appartement verbergt? Een hele goede oplossing voor mensen met een beperkt budget!

Wat vind jij?
DELEN