Bedrogen vrouw krijgt hulp uit onverwachte hoek om naakte echtgenoot een pak rammel te geven

0
1234

Deze bedrogen echtgenote kreeg hulp van de minnares van haar man toen ze haar ontrouwe halve trouwboek een stevig pak rammel gaf op het midden van een plein. Voor het oog van talloze omstanders, waaronder kinderen, sloeg de woeste vrouwen met een stoel en rukten ze zijn kleren van het lijf. Nadat de man even probeerde van zich af te bijten en terug te vechten, nam hij de benen na het vernederende incident.

De beelden van de vechtpartij werden vermoedelijk in China gefilmd en werden al miljoenen keren bekeken op Weibo, een Chinees sociaal mediaplatform.

(Lees verder onder de foto)

In de video is te zien hoe de woeste vrouw samen met een andere dame, volgens lokale media de minnares van de man, haar eega verschillende keren op het hoofd slaat met een stoel. De furieuze dames vernederen de ontrouwe kerel door zijn kleren te vernielen en verschillende verwensingen en beledigingen naar zijn hoofd te slingeren.

De beelden zijn des te opmerkelijker omdat het dikwijls de minnares is, die in de klappen deelt nadat de echtgenote ontdekt dat ze wordt bedrogen. Nu slaan ze echter de handen in elkaar om hun onvrede en woede te uiten, iets dat enorm gesmaakt wordt door de talloze mensen die op de video reageerden. “Deze vrouwen weten tenminste wie de echte schuldige is”, schreef iemand, terwijl een andere kijker zich afvroeg waarom de dames het zo snel opgaven.

DELEN