Gepest jongetje ziet geen uitweg meer en neemt een mes mee naar school om wraak te nemen, maar wordt neergeschoten door agent

0
847

Trieste beelden zijn op het internet verschenen. Een jongen van slechts 14 jaar oud dat neergeschoten werd door een politie agent. De aanleiding hiervan was, dat de jongen al jaren lang gepest werd op school en de school leiding hier niks mee deed. De jongen was het zat en besloot een mes mee naar school mee te nemen om wraak te nemen op de jongetjes op school.

Het tafereel speelde zich af op het Hug High School in Reno, in de Verenigde Staten. Vele mensen reageren woedend op de agent die ook zijn taser had kunnen gebruiken. Maar meneer de agent zag even geen andere uitweg als deze. Op de beelden is ook te zien dat hij gelijk eerste hulp verleend aan de 14 jarige jongen.

De vader van de jongen reageerde zelf op Facebook. Hij zegt dat zijn zoon een mes had meegenomen omdat hij na school aangevallen zou worden door een groep jongens en dit alleen mee had als zelfverdediging. De jongen zat in kritieke toestand, maar heeft het voorval gelukkig wel overleefd. Wat vinden jullie er van? Heeft de politie goed gehandeld? Kunnen jullie begrijpen waarom het jongetje een mes bij zich had? Bekijk de beelden hieronder en laat je mening achter:

DELEN