Ze denkt dat ze een tweeling gaat krijgen – artsen zien de waarheid wanneer ze bevalt na 26 weken

0
428

Samantha woont met haar man in de Verenigde Staten, maar heeft haar oorsprong in Taiwan. Een maand na haar huwelijk werd ze al zwanger. Maar een ding is zeker, ze had niet verwacht zo’n een atypische zwangerschap te hebben, zo vertelt ze aan de Daily Journal.

Het echtpaar was begrijpelijkerwijs zeer verheugd om een ​​baby te verwachten.

Maar tijdens een echografie ziet de dokter iets onverwachts in haar buik. Het lijkt erop dat Samantha een buitenbaarmoederlijke zwangerschap zou hebben en men adviseerde haar om de zwangerschap te onderbreken. Samantha was verwoest en weigerde dit te doen want haar hart zei dat er altijd hoop is.

En het lijkt erop dat ze gelijk had, want in de volgende echo was niet alleen te zien dat alles normaal was maar dat ze waarschijnlijk een tweeling kon verwachten.

Wat een opluchting voor het koppel!

Samantha heeft nog geen seconde spijt gehad van haar beslissing om te wachten en te zien of een buitenbaarmoederlijke zwangerschap zeker een realiteit was.

Na het wijzigen van arts, deden ze nog meer tests met ultrasone klanken. Tijdens één van de onderzoeken bleek nog een nieuwe ontwikkeling. Na het zien van het scherm, en het raadplegen van andere artsen, bracht de arts het nieuws aan het koppel: het wordt geen tweeling… maar een drieling!

Maar dat is nog niet alles, uit verder onderzoek bleek dat ze geen 3 kinderen ging baren maar zelfs 4!

Dat nieuws was compleet gestoord en het echtpaar was zeer gelukkig met deze verrassing!

Maar de arts wilde wel eerlijk zijn, en hij gaf aan dat het houden van alle 4 babies gevaarlijk zou kunnen zijn voor Samantha. De bevalling van een vierling verloopt namelijk niet zonder risico’s, voor de babies maar ook voor de moeder.

De artsen stelden daarom voor om slechts 2 babies te houden en bij de andere 2 de bevalling af te breken.

Toen volgde een lange periode van reflectie en verdriet. Samantha wilde het leven van haar babies niet opofferen en koos ervoor om alle 4 de babies te behouden. Zelfs al moest ze een maand lang in het ziekenhuis blijven na de bevalling, ze zou het doen.

Haar keuze stond vast en op 21 oktober 2010 beviel ze van een vierling.

En de vierling werd in goede gezondheid geboren!

Ondanks het feit dat de babies de eerste paar maanden op de intensive care moesten blijven, konden Audrey, Emma, ​​Natalie en Isabelle later gezond naar huis en de ouders vonden het onmogelijk om hun vreugde te verbergen!

De ouders beseften wel heel vlug dat 4 babies op hetzelfde moment voor veel chaos en slapeloze nachten zou gaan zorgen.

Maar ze zijn blij met hun beslissing en de meisjes zijn ondertussen al een heel stuk groter.

Bekijk de video hieronder, en je kunt alleen maar toejuichen dat Samantha de moed had om haar intuïtie te volgen. We zijn alvast blij voor haar, haar man en haar 4 dochters!

DELEN