De jury kijkt aarzelend wanneer dit jonge meisje een bekertje vraagt – seconden later zijn ze sprakeloos

0
303

Toen Larissa op het podium stond waren er maar weinig mensen bewust van haar geweldig talent. Op “The Voice Kids” krijgen kinderen uit heel Duitsland de kans om hun kunst aan de wereld te tonen. Het gebeurt echter niet zo vaak dat een jonge deelnemer zowel in het Engels zingt en daarnaast ook een goede prestatie brengt. Haar nummer is genaamd de “Cup Song” en is haar favoriete soundtrack van de populaire film “Pitch Perfect”.

meisje1

Dit kleine meisje brengt het nummer met alle gemak en toont heel veel persoonlijkheid aan het panel en het publiek. Ze is slechts 8 jaar oud en de kleine Larissa is zo de jongste deelneemster van de show voor dit seizoen. Ze heeft misschien minder ervaring dan de andere deelnemers, maar dat maakt ze helemaal goed met haar zelfvertrouwen.

meisje2

De jury hoorde het percussieve geluid van Larissa’s “Cup Song” en ze waren meteen geïntrigeerd. Terwijl Larissa aan het zingen is kun je zien dat ze de harten van de jury steelt. Haar familie staat backstage en gaat ook helemaal los bij het horen van het nummer. Haar moeder en andere familieleden zijn dan ook haar grootste fans.

Wat een zelfvertrouwen heeft dit jonge meisje! Deel dit filmpje als je deze jonge zangeres ook zo schattig vindt!

DELEN